Categories: OPERATIONS

CORRIDOR 8 AND 10

Во изминатиот период, Градежен институт Македонија потпиша три договори со „Bechtel & Enka“ за проектот за изградба на четири автопатски делници долж Коридорите 8 и...

Read more

RAILWAY LINE KRIVA PALANKA

Глобалната цел на Проектот е: подобрување на железничката инфраструктура долж TEN-T Core Network Extension кон Западен Балкан.

Read more

en_US