Categories: DESIGN

CONSULTING AND ENGINEERING SERVICES

Главната цел на системот за управување, собирање и преработка на ABP е да обезбеди правилно ракување и обработка на ABP, нивна циркулација, безбедно отстранување и...

Read more

CORRIDOR 8 AND 10

Во изминатиот период, Градежен институт Македонија потпиша три договори со „Bechtel & Enka“ за проектот за изградба на четири автопатски делници долж Коридорите 8 и...

Read more

en_US