Categories: ПРОЕКТИРАЊЕ

КОРИДОРИ 8 И 10

Во изминатиот период, Градежен институт Македонија потпиша три договори со „Bechtel & Enka“ за проектот за изградба на четири автопатски делници долж Коридорите 8 и...

Прочитај повеќе

mk_MK