Categories: GEOTECHNICS

Grdelica Gorge

CEIM performed investigative geotechnical works and installation of inclinometers as well as new landslide monitoring in Grdelica Gorge. The main Contractor in the project is Integral Engineering.

Read more

LOPARE, BIH

ГИМ Геотехника до сега има избушено повеќе од 13.000 метри во рамките на проектот кој се реализира во Лопаре, во близина на Зворник, Босна и...

Read more

BECHTEL & ENKA

Конзорциумот Bechtel&Enka со Владата на Република Србија кон крајот на 2019 год. потпиша договор за изградба на модерен автопат Појате – Чачак со вкупна должина...

Read more

en_US