Categories: ГЕОТЕХНИКА

Грделичка клисура

ГИМ изведе истражни геотехнички работи и инсталирање на инклинометри како и новно пратење за свлечишта во Грделичка клисура. Во проектот главен Изведувач е Integral Inženjering.

Прочитај повеќе

ЛОПАРЕ, БиХ

ГИМ Геотехника до сега има избушено повеќе од 13.000 метри во рамките на проектот кој се реализира во Лопаре, во близина на Зворник, Босна и...

Прочитај повеќе

БЕХТЕЛ & ЕНКА

Конзорциумот Bechtel&Enka со Владата на Република Србија кон крајот на 2019 год. потпиша договор за изградба на модерен автопат Појате – Чачак со вкупна должина...

Прочитај повеќе

mk_MK