Archives: Portfolio

List Portfolio

PHOTOVOLTAGE POWER PLANT - BITOLA

ГИМ и МЕЈ ЕНЕРЏИ ДОО Скопіе потпишаа договор за меѓусебна соработка при реализација на изградбата на Фотонапонска централа во регионот на Битола со капацитет од...

Read more

en_US