Archives: Portfolio

List Portfolio

Реконструкција на писта

Градежниот Институт Македонија А.Д. Скопје и ТАВ ТЕПЕ АКФЕН Инвестиционо Градежно и Оперативно Акционерско Друштво потпиша договор за меѓусебна соработка при реализација на проектот за...

Прочитај повеќе

Грделичка клисура

ГИМ изведе истражни геотехнички работи и инсталирање на инклинометри како и новно пратење за свлечишта во Грделичка клисура. Во проектот главен Изведувач е Integral Inženjering.

Прочитај повеќе

ЛОПАРЕ, БиХ

ГИМ Геотехника до сега има избушено повеќе од 13.000 метри во рамките на проектот кој се реализира во Лопаре, во близина на Зворник, Босна и...

Прочитај повеќе

mk_MK