ЕКСПРЕСЕН ПАТ ФАРИШ ДРЕНОВО

ЕКСПРЕСЕН ПАТ ФАРИШ ДРЕНОВО

ГИМ оствари соработката со шпанската компанија RUBAU како тековна лабораторија при изградба на експресниот пат Фариш – Дреново.

Во рамките на проектот ГИМ направи контрола на квалитетот и тековна лабораторија на изградбата на ескпресниот пат Градско-Прилеп, секција Фариш-Дреново од км 0+000 до км 10+197.

mk_MK