Categories: ГЕОТЕХНИКА

ОСНОВНА ХИДРОГЕОЛОШКА КАРТА

Секторот Хидрогеологија при Заводот Геотехника во Градежен институт Македонија, во континуитет ги продолжува активностите на хидрогеолошки истражувања за изработка на Основна хидрогеолошка карта на Република...

Прочитај повеќе

КОРИДОРИ 8 И 10

Во изминатиот период, Градежен институт Македонија потпиша три договори со „Bechtel & Enka“ за проектот за изградба на четири автопатски делници долж Коридорите 8 и...

Прочитај повеќе

mk_MK