Categories: НАДЗОР

БРАНА КОНСКО

Градежен институт Македонија врши надзор на работите за изградбата на браната „Конско“ која е од исклучително значење за наводнувањето на земјоделските површини од Гевгелискиот регион....

Прочитај повеќе

DIAMOND OF SKOPJE

Градежен институт Македонија успешно ја одигра улогата на надзорен орган на повеќенаменскиот комплекс „Diamond of Skopje“, кој го ревитализира центарот на Град Скопје.

Прочитај повеќе

  • 1
  • 2
mk_MK