Новости

Инвестиции во нова технологија и спокојство со Canon е-сервисот

Деловните соработки, инвестирањето во нова технологија и следење на трендовите помага во процесот на развој на унапредување на благосостојбата, како и донесување стабилност на компаниите....

Прочитај повеќе

Министерот Бочварски оствари средба и изврши увид во изградбата на браната Отиња

Министерот Бочварски оствари средба и изврши увид во изградбата на браната Отиња во Штип. „Можам со големо задоволство да констатирам дека изградбата на овој голем...

Прочитај повеќе

ГИМ учествуваше на Консултативната средба за изработка на Рамката за развој МКД2030

ГИМ зазема активно учество во Консултативната средба за изработка на Рамката за развој МКД2030, во однос на животната средина и управување со водите, на која...

Прочитај повеќе

-->
mk_MK