ДЕЛНИЦА КУМАНОВО – БЕЉАКОВЦЕ

ТЕКОВНА ЛАБОРАТОРИЈА ПРИ РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ДЕЛНИЦА КУМАНОВО – БЕЉАКОВЦЕ

Завод Лабораторија во ГИМ се подготвува за започнување со работите како теренска лабораторија од областа на бетон и геомеханика при реконструкција на делницата Куманово – Бељаковце како дел од Коридорот VIII со вкупна должина од околу 30,8 км. Изведувач на проектот е СТРАБАГ А.Г. – Скопје.

mk_MK