Categories: ЛАБОРАТОРИЈА

ЛИМАК

ГИМ е ангажиран како надзорен орган на повеќенаменскиот комплекс ‘’Diamond of Skopje’’ во самото срце на градот, во најтесното централно градско подрачје, веднаш до музејот...

Прочитај повеќе

ХЕЦ КОЗЈАК

ГИМ спроведе лабораториски, контролни работи за геомеханика, бетон и асфалт за изградбата на брана "Козјак" во општина Македонски Брод.

Прочитај повеќе

БРАНА КОЗЈАК

ГИМ беше ангажиран за изведба на лабораториски контролни работи за геомеханика, бетон и асфалт кои беа спроведени за изградбата на брана "Козјак" во општина Македонски...

Прочитај повеќе

mk_MK