ЛОПАРЕ, БиХ

ЛОПАРЕ, БиХ

ГИМ Геотехника до сега има избушено повеќе од 13.000 метри во рамките на проектот кој се реализира во Лопаре, во близина на Зворник, Босна и Херцеговина. 

mk_MK