Blog List

Почеток на проектот FIC-Fighters – Трансформирање на отпадот во вредност

На 1 јуни 2024 година, гордо го започнавме проектот FIC-Fighters, означувајќи значаен чекор кон унапредување на циркуларната економија. Нашата мисија? Да го револуционизираме рециклирањето на...

ГИМ доби награда за најдобар правен субјект кој имплементира добри практики во безбедни и здрави работни места за своите вработени

ГИМ доби награда за најдобар правен субјект кој реално и стручно, допринел во сопствениот развој, инвестирајќи / имплеметирајќи добри практики во безбедни и здрави работни...

Претставници од Заводот лабораторија учествуваа на 9-та Меѓународна конференција во Колашин, Црна Гора

Од 02.03 – 09.03.2024 претставници од Заводот лабораторија во ГИМ учествуваа на 9-та Меѓународна конференција “CIVIL ENGINEERING – SCIENCE AND PRACTICE” GNP 2024 во Колашин,...

mk_MK