Author: Stefani Prenkova

Инвестиции во нова технологија и спокојство со Canon е-сервисот

Деловните соработки, инвестирањето во нова технологија и следење на трендовите помага во процесот на развој на унапредување на благосостојбата, како и донесување стабилност на компаниите....

Прочитај повеќе

Министерот Бочварски оствари средба и изврши увид во изградбата на браната Отиња

Министерот Бочварски оствари средба и изврши увид во изградбата на браната Отиња во Штип. „Можам со големо задоволство да констатирам дека изградбата на овој голем...

Прочитај повеќе

ГИМ учествуваше на Консултативната средба за изработка на Рамката за развој МКД2030

ГИМ зазема активно учество во Консултативната средба за изработка на Рамката за развој МКД2030, во однос на животната средина и управување со водите, на која...

Прочитај повеќе

Дирекорот за продажба на Завод проектирање на ГИМ е избран за потпретседател на КОАИ

Полека ја завршуваме годината, ги прославуваме успесите и со гордост споделуваме дека на Собранието на Комора на овластени архитекти и овластени инженери (КОАИ), одржано на...

Прочитај повеќе

ГИМ подружница Тирана доби лиценци со кои ги исполнува сите услови за активно учество на пазарот

По успешната регистрација на Подружницата на Градежен Институт ,,Македонија” А.Д. Скопје во Тирана Р. Албанија започната е постапка за нострификација на лиценците на Компанијата со...

Прочитај повеќе

mk_MK