Категорија: Uncategorized

Почеток на проектот FIC-Fighters – Трансформирање на отпадот во вредност

На 1 јуни 2024 година, гордо го започнавме проектот FIC-Fighters, означувајќи значаен чекор кон унапредување на циркуларната економија. Нашата мисија? Да го револуционизираме рециклирањето на...

Прочитај повеќе

ГИМ доби награда за најдобар правен субјект кој имплементира добри практики во безбедни и здрави работни места за своите вработени

ГИМ доби награда за најдобар правен субјект кој реално и стручно, допринел во сопствениот развој, инвестирајќи / имплеметирајќи добри практики во безбедни и здрави работни...

Прочитај повеќе

Посета на висок претставник на инвеститорот CNAIR S.A. на Автопатот Бузау – Ваду Паши, Романија

ГИМ е во улога на главен надзор на објектот на Автопатот Бузау – Ваду Паши, Делница 1 во Романија. Објектот го посети висок претставник Фелициан...

Прочитај повеќе

Претставници од Заводот лабораторија учествуваа на 9-та Меѓународна конференција во Колашин, Црна Гора

Од 02.03 – 09.03.2024 претставници од Заводот лабораторија во ГИМ учествуваа на 9-та Меѓународна конференција “CIVIL ENGINEERING – SCIENCE AND PRACTICE” GNP 2024 во Колашин,...

Прочитај повеќе

Колекција од импресии од новогодишна прослава 2023

Издвоивме колекција од насмевки и смеа, собравме импресии од одличната, позитивна енергија на новогодишната прослава, достојно ја испративме 2023, направивме живели за успешното семејство ГИМ...

Прочитај повеќе

Новогодишна забава за најмладите членови на семејството ГИМ

Детската новогодишна забава со омилените ликови на најмладите и секако Дедо Мраз беше преплавена со широки насмевки, голема радост и чиста празнична магија. Создавањето на...

Прочитај повеќе

mk_MK