ГИМ го спонзорираше тимот од Градежен факултет Скопје на натпреварот DE&CO 2021

Градежен Институт Македонија го спонзорираше тимот од Градежен факултет Скопје, претставувајки го Универзитетот “Св. Кирил и Методи” на меѓународниот натпревар DE&CO 2021 (Design & Construct), Истанбул во организација на најстариот универзитет во Турција BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI.