Се одржа 9-тиот состанок на конзорциумот на проектот CINDERELA

Како дел од конзорциумот на проектот CINDERELA, претставници на ГИМ учествуваа на 9-тиот состанок на конзорциумот CINDERELA. Состанокот се одржа во Марибор во периодот од...

Прочитај повеќе