47 години ГИМ – корпоративен роденденски пикник

По повод 47-от роденден на нашата компанија ГИМ уживавме во прекрасна атмосфера и дружбите кои толку многу ни недостасуваа, исполнети со одлична енергија и безброј...

Прочитај повеќе