Month: м.г

Претставници на ГИМ и Фабрика Карпош присуствуваа на Првата конференција за патна инфраструктура

На 01 и 02 ноември 2023 година се одржа Првата конференција за патна инфраструктура во организација на Здружението за градежништво, индустрија за градежни материјали и...

Прочитај повеќе

ГИМ потпиша договор за надзор над изградбата на автопатска делница во Романија

ГИМ додаде уште еден голем проект во низата на проекти преку својата подружница во Романија, една од неколкуте гранки на ГИМ на Балканот. Градежен институт...

Прочитај повеќе

mk_MK