Негуваме спортски дух и учествуваме во Бизнис Лига 2022/2023

ГИМ и Фабрика Карпош го негуваат спортскиот дух помеѓу вработените и се дел од аматерското фудбалско натпреварување помеѓу компаниите. Бизнис Лигата традиционално се одржува веќе...

Прочитај повеќе