Month: м.г

Национална награда за најдобри општествено одговорни практики во 2017 година

Општествено одговорниот проект на Градежниот Институт Македонија (ГИМ-Најеколошка компанија), годинава се закити со Националната награда за најдобри општествено одговорни практики.

Прочитај повеќе

ГИМ изработи проектна документација за Реконструкција со надградба и доградба на Конгресен центар Александар Македонски

Градежен Институт Македонија изработи проектна документација за Реконструкција со надградба и доградба на Конгресен центар Александар Македонски. Проектната документација опфаќа реконструкција на големата сала, со...

Прочитај повеќе

ГИМ Сертификација додели сертификати за сообразност на контрола на фабричкото производство

ГИМ Сертификација додели сертификати за сообразност на контрола на фабричкото производство на Инженеринг Теракота – Прилеп, Сертификат за контрола на фабричко производство на агрегат и...

Прочитај повеќе

Градежен Институт Македонија е добитник на наградата за Најеколошка компанија

Градежен Институт Македонија е добитник на наградата за Најеколошка компанија, фирма со успешна примена на ISO 14001 и придонес за зачувување на животната средина, на...

Прочитај повеќе

  • 1
  • 2
mk_MK