Колекција од импресии од новогодишна прослава 2023

Издвоивме колекција од насмевки и смеа, собравме импресии од одличната, позитивна енергија на новогодишната прослава, достојно ја испративме 2023, направивме живели за успешното семејство ГИМ...

Прочитај повеќе