Month: м.г

Иновативна соработка за примена на циркуларни и нано материјали во преработувачката индустрија

Неодамнешниот повик на Министерството за економија за развој и имплементација на иновативни и колаборативни проекти поврзани со специјализација, зелена и дигитална трансформација во областа на...

Прочитај повеќе

mk_MK