Month: м.г

Посета на висок претставник на инвеститорот CNAIR S.A. на Автопатот Бузау – Ваду Паши, Романија

ГИМ е во улога на главен надзор на објектот на Автопатот Бузау – Ваду Паши, Делница 1 во Романија. Објектот го посети висок претставник Фелициан...

Прочитај повеќе

mk_MK