Меѓународен семинар за патна инфраструктура и безбедност во сообраќајот

Во Ровињ се одржа стручниот семинар Ceste 2022 кој е 46-от одржан семинар по ред. На семинарот присуствуваа научници, експерти и субјекти задолжени за планирање,...

Прочитај повеќе