Вработени на годината

ГИМ има голем тим на вработени кои извршуваат значајни активности во рамки на поединечните Сектори и токму тоа е причината за доделување на наградата за работник на годината во рамки на Новогодишната забава на компанијата. Оваа година, наградени беа Трајче Блажевски (Завод Оператива), Проке Станковски (Завод Лабораторија), Перица Костадиновски (Завод Инженеринг). Исто така, честитки беа упатени и за Моме Милановски (Завод Геотехника), Јадран Димковски (Завод Оператива) и Рефедин Исаки (Сектор Услуги) за 10 годишното работно искуство во нашиот Институт.