Европска недела на мобилност 2018

ГИМ и ИЕГЕ по втор пат ја одбележаа Европската недела на мобилност 2018.

Во рамките на овој настан за вработените кои користеа алернативен одржлив начин на превоз до работното место подготвивме низа изненадувања, меѓу кои и бонус на месечната плата за оние кои дојдоа со велосипед.

Ги охрабруваме Нашите вработени да го користат алтернативниот начин на транспорт, да комбинираат, да споделуваат возило или да користат велосипед во текот на целата година за да стигнат до своето работно место.