Корпоративен роденденски пикник на ГИМ под мотото “Ние сме семејство засекогаш”

Погледнете го видеото од корпоративниот пикник по повод роденденот на ГИМ под мотото „НИЕ СМЕ СЕМЕЈСТВО ЗАСЕКОГАШ“ кој помина во одлична атмосфера.

Да се биде дел од едно семејство и да се биде семејство засекогаш, подразбира да се негуваат почитта, разбирањето, поддршката, културата, блискоста и искреноста, грижа за компанијата, колегијалноста, како најзначајни вредности кои движат по патот кон остварување на заедничка цел.