Новогодишна забава за најмладите членови на семејството ГИМ

Детската новогодишна забава со омилените ликови на најмладите и секако Дедо Мраз беше преплавена со широки насмевки, голема радост и чиста празнична магија. Создавањето на трајни спомени и негување на заедништвото е она што го прави семејството ГИМ толку посебно!