Предновогодишна атмосфера 2021/2022

Со добра музика ја испраќаме 2021 година, а новата 2022 ја дочекуваме со безброј убави желби.

Дел од празничната атмосфера во текот на последниот работен ден, посакуваме многу насмеани лица и добро здравје во Новата Година!