41ва годишнина на ГИМ

По повод 41та годишнина на ГИМ, а воедно и продолжување на проектот “Среќни луѓе успешна организација” сите заедно го прославивме роденденот на пикник забавата под мотото Игри без граници која се одржа на 4ти Јуни 2016 во Волково Хиподром.