Categories: ГЕОТЕХНИКА

Отпорно Скопје

Изработката на Студија дел од Проектот "Отпорно Скопје: поголема одржливост и иновации за справување со климатските промени", кој опфаќа поголем број на активности.

Прочитај повеќе

mk_MK