Categories: ЛАБОРАТОРИЈА

ХЕЦ КОЗЈАК

ГИМ спроведе лабораториски, контролни работи за геомеханика, бетон и асфалт за изградбата на брана "Козјак" во општина Македонски Брод.

Прочитај повеќе

БРАНА КОЗЈАК

ГИМ беше ангажиран за изведба на лабораториски контролни работи за геомеханика, бетон и асфалт кои беа спроведени за изградбата на брана "Козјак" во општина Македонски...

Прочитај повеќе

mk_MK