Categories: ЛАБОРАТОРИЈА

БРАНА КОЗЈАК

ГИМ беше ангажиран за изведба на лабораториски контролни работи за геомеханика, бетон и асфалт кои беа спроведени за изградбата на брана "Козјак" во општина Македонски...

Прочитај повеќе

  • 1
  • 2
mk_MK