Categories: ОПЕРАТИВА

БРАНА СЛАТИНО

Направена е реконструкција на Брана Слатино, вклучително со сите придружни објекти со што е овозможена нејзината функција за наводнување на земјоделски површини од 450 хектари.

Прочитај повеќе

  • 1
  • 2
mk_MK