Посета на висок претставник на инвеститорот CNAIR S.A. на Автопатот Бузау – Ваду Паши, Романија

ГИМ е во улога на главен надзор на објектот на Автопатот Бузау – Ваду Паши, Делница 1 во Романија. Објектот го посети висок претставник Фелициан Цернестеан на инвеститорот CNAIR S.A. (Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere).