Саем за вработување и кариера – Job Fair 2017

Градежен Институт Македонија заедно со Институт за истражување во животната средина, градежништво и енергетика – ИЕГЕ, учествуваше на саемот за вработување и кариера – Job Fair 2017 кој се одржа на Градежен факултет, УКИМ.