Семејството ГИМ го прослави својот 48 роденден

Корпоративниот семеен пикник помина во одлична атмосфера исполнета со смеа, дружење, забава за возрасните и игри за најмладите.

Им благодариме на сите што придонесоа да биде оваа прослава незаборавна.