Семејството ГИМ се приклучи на Виз Ер Скопскиот маратон 2023

Нашите вработени од семејството ГИМ и оваа година се приклучија на 19-тото издание на Виз Ер Скопскиот маратон на 1 октомври 2023 година!

Честитки до сите за посветеноста кон здрав и активен животен стил.