Тимот на ГИМ учествуваше на Виз Ер Скопски маратон

14-то издание на Виз Ер Скопски маратон заврши исполнет со одлична атмосфера.

Тимот на ГИМ броеше 27 учесници, од кои имавме еден претставник кој го трчаше маратонот од 42.195 км.

Честитки до сите учесници!