Categories: ПРОЕКТИРАЊЕ

БАР ЦРНА ГОРА

Во периодот од 2015 до 2016 година реализиран е основен проект за Полуотворен магацин за складирање на растресит материјал во Бар, Црна Гора во кој...

Прочитај повеќе

  • 1
  • 2
mk_MK