Categories: ПРОЕКТИРАЊЕ

БРАНА КОНСКО

Градежен институт Македонија врши надзор на работите за изградбата на браната „Конско“ која е од исклучително значење за наводнувањето на земјоделските површини од Гевгелискиот регион....

Прочитај повеќе

БАР ЦРНА ГОРА

Во периодот од 2015 до 2016 година реализиран е основен проект за Полуотворен магацин за складирање на растресит материјал во Бар, Црна Гора во кој...

Прочитај повеќе

mk_MK