Ден без автомобили

“Одржливо патување до работно место”ГИМ и ИЕГЕ ја подржаа иницијативата за “ДЕН БЕЗ АВТОМОБИЛИ” и ги пречекаа своите вработени кои доаѓаат со велосипед или споделуваат возило до работно место со подарок – бонус на месечна плата, а останатите со ваучери за 20% попуст при купување на нов велосипед и подарок изненадување (сајла за заклучување,батерија,ѕвонче итн).