Градиме традиција и трчаме на Скопски маратон

Почетокот на октомври неминовно измина во знакот на Виз Ер Скопскиот Маратон, кој собрани љубители на трчањето од семејството ГИМ го истрчаа исполнувајќи ги скопските улици во боите на ГИМ.

Под мотото “Во здраво тело, здрав дух”, со одлично расположение, неверојатна решителност, тимски дух и меѓусебна поддршка, учесниците постигнаа супер резултати.

Продолжуваме заедно кон следниот предизвик.