Отворање и промоција на Градежен Институт Монтенегро

Отворање и промоција на новата фирма и лабораторија – Градежен Институт Монтенегро во Подгорица, Црна Гора.

Лабораторијата е опремена со современа модерна опрема од последната генерација и комплетирана за сите потребни испитувања.