Негуваме спортски дух и учествуваме во Бизнис Лига 2022/2023

ГИМ и Фабрика Карпош го негуваат спортскиот дух помеѓу вработените и се дел од аматерското фудбалско натпреварување помеѓу компаниите.

Бизнис Лигата традиционално се одржува веќе 13 години по ред, а годинава се натпреваруваат 24 компании. Натпреварите веќе интензивно се одржуваат и се гордееме со секој успех на нашите тимови!