Category: Uncategorized

Корпоративен роденденски пикник на ГИМ под мотото “Ние сме семејство засекогаш”

Погледнете го видеото од корпоративниот пикник по повод роденденот на ГИМ под мотото „НИЕ СМЕ СЕМЕЈСТВО ЗАСЕКОГАШ“ кој помина во одлична атмосфера. Да се биде...

Прочитај повеќе

Oфицијална посета на Брана Слатино

На 18.07.2019 Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски, заедно со евроамбасадорот Семјуел Жбогар, и постојаниот претставник на УНДП во Република Северна Македонија, Нарине...

Прочитај повеќе

Активности во рамките на проектот RIS-RECOVER

Рударските јаловишта и металуршките депонии може да претставуваат значителен ризик за животната средина поради нивната количина и состав, додека од друга страна претставуваат корисни извори...

Прочитај повеќе

Спонзорство на учество на реномираната триатлонска трка – IRONMEN

Ни претставува особено задоволство да ја споделиме нашата гордост и да ги пренесеме постигнувањата на секој наш вработен. Успешен и среќен вработен значи успешна компанија....

Прочитај повеќе

mk_MK