Category: Uncategorized

Активности во рамките на проектот RIS-RECOVER

Рударските јаловишта и металуршките депонии може да претставуваат значителен ризик за животната средина поради нивната количина и состав, додека од друга страна претставуваат корисни извори...

Прочитај повеќе

Спонзорство на учество на реномираната триатлонска трка – IRONMEN

Ни претставува особено задоволство да ја споделиме нашата гордост и да ги пренесеме постигнувањата на секој наш вработен. Успешен и среќен вработен значи успешна компанија....

Прочитај повеќе

mk_MK